Új jelszó kérése

Megbizható Webáruház

 

TOP termékek

Hírlevél

Fizetési megoldás

Pick Pack Pont

Ingyenes szállítás

Ingyenes házhozszállítás

Regisztráljon és nyerjen!

Webáruházunkban történő vásárlás esetén ingyenes házhozszállítás!

Kéthavonta ajándéksorsolás!

 

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Fórum

Nincsenek témák!

Elérhetőségünk
angol-konyvek.hu
+36-30/231-2705
info3xt.hu

Angoltanulás gyerekeknek

Szeretnéd, ha gyermeked már biztos nyelvtudással lépne ki a nagybetűs életbe?

A mai világban nyelvtudás nélkül egyre nehezebb elhelyezkedni, boldogulni, teljesen érhető, hogy szeretnéd gyermekedet még időben felkészíteni erre. A nyelvtanulásnál két dologra érdemes figyelni: kezdd el minél előbb és foglalkozzatok a nyelvvel minél többet. Kicsiként jóval hatékonyabban épül be a nyelv, minél többször használjátok, annál biztosabban. A legjobb, ha az iskolában tanultak mellett otthon, együtt is foglalkoztok a nyelvvel, a házi feladatok megírásán kívül.

 

Mi szükséges ehhez?

Gyerekes anyukaként én ezt a módszert alkalmazom, mi már együtt tanuljuk játékosan a nyelvet, olyan módszerekkel, amelyekkel szinte észrevétlen vésődik be a tudás. Kezdetekben én sem tudtam mihez nyúljak, mivel tudom a leghatékonyabban fejleszteni a nyelvtudást, azonban az évek során sok eszközt kipróbáltam, szakértőjévé váltam az angol nyelvű fejlesztő könyveknek, játékoknak, tanulási szokásoknak. Az évek alatt felhalmozott tudást és tapasztalatot már számos szülőnek továbbadtam - akik azóta önfeledten tanulják együtt a nyelvet gyermekeikkel – és most szeretném átadni Neked is.

Hogyan sajátíthatod el Te is?

Összeállítottam egy tudásanyagot az elmúlt évek saját tapasztalati és a szülők visszajelzései alapján, amelyben megtalálod, milyen eszközökkel és egyszerű módszerekkel tudjátok gyermekeddel a leghatékonyabban megtanulni a nyelvet. Ez a Nyelvtanulás egyszeregy.

 

Nyelvtanulás egyszeregy – Mit kapsz tőlem?

  • Ismertetőket a rendelkezésre álló eszközökről, korcsoportokra bontva, hogy biztosan megtaláld a gyermekednek megfelelőt.
  • Olyan könyveket, kártyajátékokat, foglalkoztatókat ismersz meg, amelyek máshol nem elérhetőek.
  • Olyan módszereket, amelyeket már én és számos szülő sikerrel alkalmazott, így Te is biztosan tudod őket hasznosítani.

+     Ez az anyag ebben formában, kontextusban sehol máshol nem elérhető, ilyen leírás még nem készült angol tanulási módszerekről kifejezetten gyerekek részére.

 

RÁADÁSUL MOST AJÁNDÉKBA ADOK NEKED EGY 10 DALBÓL ÁLLÓ VÁLOGATÁST A KEDVENC GYEREKDALOKBÓL SZÖVEGKÖNYVVEL EGYÜTT! ELBŰVÖLŐ DALOK, KÖNNYED NYELVTANULÁS...

 

Add meg neved és email címed és rögtön küldöm Neked az ingyenes, Nyelvtanulás egyszeregyet és AJÁNDÉK dalokat:

 

Merült fel kérdésed, rögtön szeretnél tanácsot kérni? Kattints ide!