Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Új jelszó kérése

Megbizható Webáruház

 

TOP termékek

Hírlevél

Fizetési megoldás

Pick Pack Pont

Ingyenes szállítás

Ingyenes házhozszállítás

Regisztráljon és nyerjen!

Webáruházunkban történő vásárlás esetén ingyenes házhozszállítás!

Kéthavonta ajándéksorsolás!

 

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Fórum

Nincsenek témák!

Elérhetőségünk
angol-konyvek.hu
+36-30/231-2705
info3xt.hu

Angoltanulás gyerekeknek

Szeretnéd, ha gyermeked már biztos nyelvtudással lépne ki a nagybetűs életbe?

A mai világban nyelvtudás nélkül egyre nehezebb elhelyezkedni, boldogulni, teljesen érhető, hogy szeretnéd gyermekedet még időben felkészíteni erre. A nyelvtanulásnál két dologra érdemes figyelni: kezdd el minél előbb és foglalkozzatok a nyelvvel minél többet. Kicsiként jóval hatékonyabban épül be a nyelv, minél többször használjátok, annál biztosabban. A legjobb, ha az iskolában tanultak mellett otthon, együtt is foglalkoztok a nyelvvel, a házi feladatok megírásán kívül.

 

Mi szükséges ehhez?

Gyerekes anyukaként én ezt a módszert alkalmazom, mi már együtt tanuljuk játékosan a nyelvet, olyan módszerekkel, amelyekkel szinte észrevétlen vésődik be a tudás. Kezdetekben én sem tudtam mihez nyúljak, mivel tudom a leghatékonyabban fejleszteni a nyelvtudást, azonban az évek során sok eszközt kipróbáltam, szakértőjévé váltam az angol nyelvű fejlesztő könyveknek, játékoknak, tanulási szokásoknak. Az évek alatt felhalmozott tudást és tapasztalatot már számos szülőnek továbbadtam - akik azóta önfeledten tanulják együtt a nyelvet gyermekeikkel – és most szeretném átadni Neked is.

Hogyan sajátíthatod el Te is?

Összeállítottam egy tudásanyagot az elmúlt évek saját tapasztalati és a szülők visszajelzései alapján, amelyben megtalálod, milyen eszközökkel és egyszerű módszerekkel tudjátok gyermekeddel a leghatékonyabban megtanulni a nyelvet. Ez a Nyelvtanulás egyszeregy.

 

Nyelvtanulás egyszeregy – Mit kapsz tőlem?

  • Ismertetőket a rendelkezésre álló eszközökről, korcsoportokra bontva, hogy biztosan megtaláld a gyermekednek megfelelőt.
  • Olyan könyveket, kártyajátékokat, foglalkoztatókat ismersz meg, amelyek máshol nem elérhetőek.
  • Olyan módszereket, amelyeket már én és számos szülő sikerrel alkalmazott, így Te is biztosan tudod őket hasznosítani.

+     Ez az anyag ebben formában, kontextusban sehol máshol nem elérhető, ilyen leírás még nem készült angol tanulási módszerekről kifejezetten gyerekek részére.

 

RÁADÁSUL MOST AJÁNDÉKBA ADOK NEKED EGY 10 DALBÓL ÁLLÓ VÁLOGATÁST A KEDVENC GYEREKDALOKBÓL SZÖVEGKÖNYVVEL EGYÜTT! ELBŰVÖLŐ DALOK, KÖNNYED NYELVTANULÁS...

 

Add meg neved és email címed és rögtön küldöm Neked az ingyenes, Nyelvtanulás egyszeregyet és AJÁNDÉK dalokat:

 

Merült fel kérdésed, rögtön szeretnél tanácsot kérni? Kattints ide!