Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Új jelszó kérése

Megbizható Webáruház

 

TOP termékek

Hírlevél

Fizetési megoldás

Pick Pack Pont

Ingyenes szállítás

Ingyenes házhozszállítás

Regisztráljon és nyerjen!

Webáruházunkban történő vásárlás esetén ingyenes házhozszállítás!

Kéthavonta ajándéksorsolás!

 

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Fórum

Nincsenek témák!

Elérhetőségünk
angol-konyvek.hu
+36-30/231-2705
info3xt.hu

Szintezett olvasmányok

Fő kategória >Szintezett olvasmányok

Az Usborne Kiadó által kidolgozott Szintezett Olvasási Program célja, hogy a gyermekekkel megszerettesse az olvasást úgy, hogy sikerélményben legyen részük. Lépésről lépésre, szinte észrevétlenül olvasnak egyre többet és többet azok a gyerekek, akik ezeken a kiadványokon nőnek fel: az illusztráció megragadja a gyermekek képzeletét, a szövegértés pedig magabiztosságot ad, ösztönző hatású.


A kiadó Olvasási Programja keretén belül 7 szintet (1-7.) különböztetünk meg, több mint 250 különböző című könyv jelent meg a program részeként, lefedve meséket, regényeket és ismeretterjesztő (történelem, természettudományok, stb.) témaköröket egyaránt. Ebben a menüpontban megtalálod gyermeked nyelvtudásának, olvasási szintjének és érdeklődési körének megfelelő könyveket ezen szintek szerint válogatva. Több könyv CD-vel együtt hangoskönyvként jelent meg, ezeket külön kiemeltük, valamint a Hangoskönyvek menüpont alatt is megtalálod őket.


A 0. szint köteteit - témájuk és illusztrációjuk miatt 3-6 éves gyerekeknek ajánljuk. A Beginners sorozat különlegessége, hogy minden kötetét egyszerű jelen vagy egyszerű múlt időben fogalmazták meg. Ha felnőttként most kezdtél angolul tanulni, akkor biztosan találsz az érdeklődési és tudásszintednek megfelelő könyvet.


Javaslom, nézzétek meg saját vagy gyermeked tanárával együtt a honlapot és kérd ki a véleményét! Igyekeztünk biztosítani, hogy bele is tekinthess, adott esetben hallgathass a könyvbe.


Jó böngészést kívánunk!


1 termék
0. szint
8 termék
1. szint
8 termék
2. szint
12 termék
3. szint
10 termék
4. szint
26 termék
5. szint
25 termék
6. szint
10 termék
7. szint