Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Új jelszó kérése

Megbizható Webáruház

 

TOP termékek

Hírlevél

Fizetési megoldás

Pick Pack Pont

Ingyenes szállítás

Ingyenes házhozszállítás

Regisztráljon és nyerjen!

Webáruházunkban történő vásárlás esetén ingyenes házhozszállítás!

Kéthavonta ajándéksorsolás!

 

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Fórum

Nincsenek témák!

Elérhetőségünk
angol-konyvek.hu
+36-30/231-2705
info3xt.hu

Szülők, pedagógusok figyelmébe

bwb

Vajon minek köszönhető az, hogy a fejlett országokban - ahol elsődlegesen nem az angol az anyanyelv - az állampolgárok legnagyobb része szinte anyanyelvi szinten beszéli az angol nyelvet? Nem gondolom, hogy mindenkit angol anyanyelvű dajka nevelt volna fel. Azt sem hinném, hogy a szülők diplomáciai küldetéseiknek köszönhetően megadhatták volna gyermekeiknek a többnyelvű oktatás lehetőségét.

Nagyon valószínű, hogy az oktatás minőségében és milyenségében rejlik a titok nyitja.

 

  1. Angol anyanyelvi környezet biztosítása: ilyenkor felmerül a kérdés, hogy hogyan, amikor esetleg a szülő(k) nem is beszélik a nyelvet. Nem baj, lehet magnót, CD-t hallgatni, megfelelő DVD-ket nézetni a gyermekkel. A lényeg: minél többet hallja a nyelvet, hogy a kiejtés rögzüljön.
  2. Nem lehet elég korán kezdeni: Még gyermekem pocakban volt, amikor már relaxáció gyanánt angol nyelvű dalocskákat, mondókákat is hallgattam. Megpróbáltam a gyermekre hangolódni, mindeközben táncoltam, ringattam. Volt egy angol dalocska, amire mindig felélénkült, rúgkapált. A szívhangvizsgálatokon is ezt énekelgettem, ha egyedül maradtunk (persze mondanom se kell, mintaértékűek lettek az eredmények!). Amikor megszületett, teltek a hónapok, ezt a lemezt még sokszor meghallgattuk. Elkezdett beszélni, és az angol mondókák közül ezt a dalt tanulta meg elsőként gyermekem.
  3. Oktatás: szerintem a magyar oktatók is vannak legalább olyan képességűek, mint külföldi kollégáik. Csak az alkalmazott módszerek különböznek, esetleg elavultabbak itthon. Továbbá az előző pont másik üzenete, hogy nem csak otthon, de az oktatási intézményeinkben is sokkal nagyobb hangsúlyt kell fektetni arra, hogy a gyermekek minél előbb találkozhassanak az idegen nyelvvel.

 

Mi mindehhez próbálunk segítséget nyújtani. CD-ket, hanganyagokat, hangoskönyveket forgalmazunk Magyarországon, amelyeket Nagy-Britanniából és az Amerikai Egyesült Államokból importálunk. Választékunk szűk keresztmetszete ezen a honlapon megtekinthető. További információért, kérem, forduljon bizalommal hozzánk az info@3xt.hu e-mail címen vagy a 06 30 231 2705-ös telefonszámon. Kollégáimmal együtt nagyon szívesen adunk bővebb tájékoztatást kiadványainkkal kapcsolatban, s abban is nagyon szívesen segítünk, hogy a gyermekek, diákok nyelvi képességeihez és koruknak megfelelő irodalmat találjunk.

 

További eredményes munkát és játszva tanuló gyermekeket kívánok!

 

Véghné Juhász Krisztina

ügyvezető